Customerservice

Ordning

Det är säkert och enkelt att beställa en produkt. Vi har förklarat stegen nedan. Om du stöter på några problem under beställningsprocessen, hjälper vi gärna till dig genom kontaktformuläret eller genom livechatten.

Step 1: Klicka på önskad artikel om "Lägg i varukorgen".

Step 2: Du är nu i kundvagnen. Kontrollera detaljerna i din beställning och klicka på "Fortsätt till Checkout" till kassan. Vill du beställa fler artiklar klickar du på Fortsätt Shopping.

Step 3: Du är nu vid fönstret "Checkout". Fyll i dina uppgifter och välj din betalningsmetod. Kan registrera dig för att kunna se dina beställningar eller för att kunna beställa snabbare i framtiden. Klicka sedan på "Placera order" och du kommer nu att omdirigeras till din valda betalningsmetod.

Step 4: Följ stegen för att utföra betalningen, efter beställningen får du en orderbekräftelse via e-post.

Betalning

Välj det mest effektiva och säkraste sättet att betala din beställning. Vi erbjuder alla vanliga betalningsmetoder:

Via MultiSafePay
iDEAL, Banktransfer, INCASSO, Maestro, Visa, MasterCard, Mister Cash,  Giropay och DIRECTebanking.

iDEAL
iDEAL är ett online betalningssystem som utvecklats av de nio största bankerna i Nederländerna ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank och Van Lanschot Bankiers.

Banktransfer
I det här fallet är det belopp som betalas med en vanlig banköverföring. Ditt system tar emot ett e-mail från MultiSafepay med all nödvändig information för att göra Bank transfer.   Observera att när du använder denna betalningsmetod kan vi inte leverera din beställning inom 24 timmar. Penningöverföringen tar cirka tre arbetsdagar.

Maestro
Enkel och snabb online-betalning via Maestro, för kunder som har ett bankkort med den rödblåa Maestro-logotypen.

Visa
Globalt Visa är nummer 1 i kreditkort. Visa är ett enkelt och säkert sätt att betala.

MasterCard
MasterCard har blivit ett fullfjädrad kreditkortsnätverk och är nästan detsamma som VISA. Kunder med MasterCard kan enkelt köpa produkter online. De kan betala med MasterCard snabbt och effektivt.

Mister Cash
Bancontact / Mister Cash är det online betalningssystem som utvecklats av de gemensamma bankerna i Belgien, nämligen Belfius, BNP Paribas, ING, Fortis, KBC, CBC, AXA-banken VDK spaarbank och Record Bank.

GiroPay
Giropay är en online betalningsplattform från de tyska bankerna. Giropay & nbsp; stöds & nbsp; i Tyskland av följande banker: & nbsp; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank.

SofortBanking (innan DIRECTebanking)
European SofortBanking är en online betalningsplattform, som inte är beroende av en viss bank. Betalningsmetoden för 45 miljoner kunder i Tyskland, Österrike, Schweiz och Belgien för att betala säkert och snabbt.

PayPal
PayPal är ett enkelt, säkert och snabbt sätt att betala online.

Leverans

Vi strävar efter betalning för att skicka din beställning inom 24 timmar. Beställningar på lördagar och helgdagar, kommer att skickas följande dag (er). Beställningar skickas över hela Europa, se "Fraktkostnader".

Shipping costs
Inom Europa debiterar vi inga fraktkostnader, oavsett paketets storlek och vikt.

Vi skickar till följande länder i Europa:
Albanien, Andorra, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kanarieöarna, Cypern, Danmark, Tyskland, Estland, Färöarna, Finland, Frankrike (inklusive Korsika och Monaco), Gibraltar, Grekland, Grönland, Ungern, Island, Irland, Italien, Kanalöarna, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Makedonien, Malta, Moldavien, Montenegro, Norge, Ukraina, Polen, Portugal (inklusive Azorerna och Madeira), Rumänien, Ryssland (inklusive asiatisk del), San Marino, Serbien, Slovakien , Slovenien, Spanien (inklusive Balearerna), Tjeckien, Turkiet (inklusive den asiatiska delen), Vatikanstaten, Förenade kungariket, Vitryssland, Sverige, Schweiz.

Returnerar

Om du inte är nöjd eller du beställde fel produkter. Då kan du inom 14 dagar returnera din beställning i 2 enkla steg:

Skicka din beställning till adressen nedan:
Ipirio.nl
a.t.t.n Kundservice
Postboks 169
1560AD Krommenie
Nederländerna

Kostnaden för retur är till kunden, om inte det kan visas att felet orsakas av Ipirio.nl. I det här fallet kommer vi även att betala fraktkostnaderna. Föremålen måste returneras oanvända och oskadade. I samma skick.

Kundservice

Telefon
+31 (0)20 369 01 01 

Öppning
Måndag - fredag 12.00 - 16.00 timmar
Lördag och Söndag: Stängd
Semester: Stängd

Med post
Ipirio
Kundservice
Postboks 169
1560AD Krommenie
Nederländerna

Ipirio är registrerat i Handelsregistret under nummer 572.890.50. Momsnummer: NL852518158B01.